Heeft uw bedrijf een publieke taak of komt uw personeel vaak in contact met mensen? Het IVP geeft diverse trainingen die uw personeel leren op een veilige, klantvriendelijke en duidelijke wijze om te gaan met onveilige situaties zoals overvallen en agressie.

Onze trainingen zijn gebaseerd op herkenbare reële situaties en sluiten altijd aan op de praktijk in uw organisatie. Bij de trainingen worden de casussen door onze acteurs op realistische wijze nagespeeld. De cursisten krijgen na afloop van het rollenspel altijd opbouwende feedback op hun gedrag, houding en rol.

Agressietraining

We besteden aandacht aan alle factoren die in het het proces van agressie een rol spelen. De cursisten wordt geleerd diverse vormen van agressie te herkennen en daarmee op een juiste wijze om te gaan. De eigen veiligheid is daarbij altijd primair. Ook is er een speciale training voor telefonische agressie.

Meer informatie »

Weerbaarheidstraining

In onze weerbaarheidstraining staat het vergroten van het zelfvertrouwen bij grensoverschrijdend gedrag centraal. De cursisten leren gebruik te maken van verbale en mentale technieken.

Meer informatie »

Overvaltraining

Door veel aandacht te besteden aan alle factoren die bij een overval een rol spelen, leert de cursist dat met name door juiste houding en gedrag veilig uit een overvalsituatie te komen.

Meer informatie »

Contact


Instituut voor Veiligheids- en Preventieopleidingen

Tel: (085) 401 64 09
E-mail: info@veiligheidspreventie.nl

Bekijk alle contactgegevens »

Bel me terug

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)