Doel:

Kosten:

Max. aantal deelnemers:

Totale lesduur:

Startdatum:

Verdieping agressie herkennen en ervaringen opbouwen met verschillende casussen.

€ 1.400,- per training

12

3-4 uur

Neem contact met ons op

In agressietraining II wordt nog even kort de geleerde materie uit deel I besproken. Het grootste gedeelte van de training bestaat uit het naspelen van de diverse, door de cursisten geschreven, rollenspelen geënt op de praktijk. De functies die de cursisten bekleden, worden in deze gesimuleerde agressie incidenten geïmplementeerd.

Door de praktijkvoorbeelden veelvuldig na te spelen en te evalueren, krijgen de cursisten een goed beeld op welke wijze men op een juiste en veilige wijze met agressoren om kan gaan.

In onze Agressietrainingen wordt aandacht besteed aan sociale veiligheid in openbare ruimten en op de werkvloer. We behandelen alle factoren die in het agressieproces een rol spelen. De cursisten wordt geleerd diverse vormen van agressie te herkennen en daarmee op een juiste wijze om te gaan.

Vervolgtraining agressie

Agressietraining II is een vervolgtraining op Agressietraining I. In de eerste training worden cursisten geleerd om diverse vormen van agressie te herkennen en daarmee op een juiste wijze om te gaan. In deze training wordt dit verder verdiept en worden casussen nagespeeld.

Contact


Instituut voor Veiligheids- en Preventieopleidingen

Tel: (085) 401 64 09
E-mail: info@veiligheidspreventie.nl

Bekijk alle contactgegevens »

Bel me terug

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)